Den siste uken...

...har vært stappfull, så jeg beklager fravær av blogginnlegg!

Tirsdag hadde vi littebitt fri, onsdagen var det jo M2H-kurs, og torsdag og hadde vi våre kurs i MOHK mens Tony var i Oslo med M2H. Fredag trente vi selv. Lørdag var jeg og Isabelle på dugnad i MOHK og i dag var dethandlerkurs i M2H med Hege Heier.

Altså; Alle våre uker ser jo omtrent slik ut, men denne uken har jeg hatt så sinnsykt hodepine at det har vært litt tyngre enn vanlig. Men "Trollmannen fra Son"(Osteopat Vegard Fjærli) mente at det ikke var så rart, for hele ryggen og nakken var stiv. Jeg har jo selvfølgelig meg selv å takke for det, når jeg en travel morgen skulle slenge utstillingsteltet i bilen og løftet feil... Hastverk er og blir lastverk...
 
Kurset i dag var toppers, og Hege legger jo hele sjela si i sånne dager! Hun er utrolig dyktig på å lære bort, og har alskens gode tips på lager når det gjelder både handling og LP. Og jeg må jo få takke alle de utrolig trivelige folkene som var der. det ble en knalldag:)

Gry, som har tatt mange fantastiske bilder av våre hunder tok seg en tur med kameraet sitt. Jeg håper på masse flotte bilder fra dagen;)

Hege viser hvordan vi kan lære inn ro over løpingen...

Cecilie og Tasha

Stine, Tuva og Hege

Valpene er mer og mer ute nå som været er fint, og i går klarte vi å få noen nye bilder av Sprettballene. de er 27 dager gamle i dag, og i morgen er det veiing igjen. synes faktisk at tiden går alt for fort nå. De er friske og raske alle sammen, og de vokser så det knaker!

Nå er det godt på vei over til "vanlig" mat, og hittil er de fine og faste i magen. Det er godt å bruke litt tid på den overgangen, det har alt og si. Også skal de jo markes igjen i morgen. Spørs vel om det går like lett denne gangen som sist-hehe! Vi får vel blande i litt godis til dem...
Auda...ikke den beste overlinja på dette bildet, men jeg lover dere bedre bilder av denne i neste runde;)


Heeeerrrlige farger på Hedda-barna!


En liten høneblund er ikke å forakte...

Nå er ikke alle Sprettballene like interessert i å stå slik JEG vil, men bildene gir i alle fall et inntrykk av hvordan de utvikler seg. Brukte ikke noe smøreost i dag, men den skal med igjen på neste runde;)

Håper på å være tilbake igjen i morgen med både bilder(om været holder) og utvikling på vekt!

So long!

2 kommentarer

Lene Thomassen

07.09.2010 kl.00:36

Flotte bilda av nyyyydelige "små" nurk :) Ser frem til neste bildeoppdatering ;))

Lene

bente

07.09.2010 kl.12:20

Takk, Lene! Vi skal se om vi klarer noe "ikke-oppstillte" bilder i dag. Det gir et bedre inntrykk av dem;) De spenner seg jo og blir ikke helt riktige når vi stiller dem opp...

Skriv en ny kommentar

hits